Van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door de veerkracht en schoonheid van de natuur. Zij is de bron van ons bestaan. Mensen daarmee verbinden is de drijfveer onder mijn werk.

Shiatsu en houdingadvies

Sinds 2002 heb ik een eigen praktijk voor shiatsu in Amsterdam. Advies over lichaamshouding en -beweging combineer ik met mijn behandelingen. Op die manier zorgt shiatsu ervoor dat je je leven niet hoeft te veranderen om je optimaal te voelen. Met een paar kleine aanpassingen is het mogelijk om zo gezond en ontspannen mogelijk te leven. Ik behandel zowel op locatie, als in mijn shiatsu studio.

Cranio-sacraal therapie

In 2013 heb ik tevens de opleiding tot cranio-sacraal therapeut afgerond aan het Upledger instituut in Nederland. Dit heeft geleid tot een verfijning van mijn aanraking. Daarnaast heeft het mijn kennis op het gebied van de structuren rond het centraal zenuwstelsel vergroot.

Movement-based Creative Arts Therapist

In 2014-2015 volgde ik een éénjarige training in Californië aan het Tamalpa Institute. Deze methode, die beweging en creativiteit met elkaar verbindt, pas ik toe in mijn workshops.  Het geeft mensen op een speelse wijze meer gereedschap om zelf hun gezondheid te onderhouden en creativiteit te voeden.

Ik ben aangesloten bij ISMETA International Somatic Movement Education & Therapy Association

Wilt u weten wat ik voor u of uw werknemers kan doen? Neem dan alstublieft contact met mij op.