Werkplekadvies

Ideale Werkhouding voor thuiswerkers

Na jaren ervaring als shiatsutherapeut en als stoelmasseur bij bedrijven, werd mij duidelijk hoe belangrijk de werkhouding en werkplek zijn om klachten te voorkomen.

Vaak weten mensen wel dat ze “niet goed zitten”, maar weten zij niet hoe dit te veranderen. Doordat ik stapsgewijs de werkhouding onder de loep neem, kan iemand na mijn bezoek makkelijk zelf zijn of haar werkplek optimaliseren.

Het is niet voor iedereen mogelijk om overdag weg te gaan. Daarom kom ik ook naar bedrijven toe. Werknemers maken zelf afspraken met mij, terwijl het bedrijf een ruimte ter beschikking stelt. Het verschil met een stoelmassage is dat er meer klachtgericht behandeld kan worden.

Shiatsu at the office

Stoelmassage

Een stoelmassage kan varieren van 10 tot 30 minuten, waarbij hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug worden behandeld. Het geeft vrijwel direct een gevoel van ontspanning en verlichting van eventuele klachten.

Op de lange termijn werkt stoelmassage preventief tegen werkgerelateerde klachten, zoals RSI en burn out. Stoelmassage is een goede investering in de gezondheid van alle medewerkers binnen een bedrijf en draagt bij aan een prettige sfeer op de werkvloer.

nl_NLNederlands